Egy esküvői dj-nek éjjel-nappal talpon kell maradni méghozzá vidáman. Ez a hivatás kemény fizikai és szellemi megterheléssel jár minden esküvő alkalmával.
Két módon segítettünk eddig Alexnek, az Ax&Gyarmati Modern Esküvői Dj Formáció vezetőjével a fáradtság csökkentés és a stresszoldásra az esküvőkön egy dj-nek.

esküvői dj

Így segít az esküvői dj hivatásban dolgozóknak a Healy

 

Az egyik lehetőség, amikor küldöm a rezgéseket, úgymond távban kezelek. Ez akkor lehetséges és akkor jobb hatásfokú, ha az illető esküvői lemezlovasnak már felvettük a rezgését és az adatait, importáltuk a Healy rendszerébe. Ilyenkor pár perc alatt tudom küldeni a megfelelő frekvenciákat.

Ilyenkor azt tapasztaltuk, hogy az Esküvői Dj sokkal jobban érezte magát, újból energikus lett és újult erővel nézett az este, éjszaka kihívásai elé.

A másik módszer, amikor kéznél van az eszköz. Legjobb, ha saját healy készülékkel rendelkezik a Dj. Így már a rendezvény előtt fel tudja magát készíteni a hosszú, nem egyszer 16-20 órás munkára. Így a munka nem feltétlen lesz megerőltető és idegfeszítő kihívás, sokkal inkább könnyed, örömteli elfoglaltság.

TV_05615fbb

Összegezve

Tehát a kezdés előtt érdemes futtatni a kiegyensúlyozó, harmonizáló frekvenciákat. Gondolok itt a Gold ciklus egyensúly, vagy a tanulás programcsoport koncentráció programjára. Aztán az este folyamán, jöhetnek az aktivizáló programok, olyan mint Gold ciklus Energia, Munka programcsoport aktiválás program, de ha egy picit is rendelkezik spriritualitással, akkor a csakraharmonizáló programok is nagy segítséget jelenthetnek.
A Healy programok végtelen lehetőségekkel állnak rendelkezésre mindenkinek, aki az energiaszintjét, a frekvenciaszintjét növelné természetes módszerekkel és nem részesíti előnyben a koffeintartalmú italokat energiaitalokat.

Az Ax&Gyarmati Esküvői Dj Árak oldalán pedig ajánlatot is lehet kérni a fiúktól! 🙂