Faragó Béla – életmód ász

A Német Healy World gmbh egyik és a Healy Hungary Group vezetője vagyok.
A Healy egy személyesen viselhető eszköz, amely több mint 9 millió frekvenciát elemez és kiválasztja számodra azokat, amelyekre szükséged van a bioenergetikai meződ harmonizálása érdekében.
A frekvenciák az univerzum nyelve és ez az ahogy a test az elme és a lélek kommunikál!
Az ember életében ritkán fordul elő, hogy a saját jövőképe és küldetése egyezik egy cég gondolataival.
Velem ez történt 2019 április 3.-án, mikor először hallottam a Healy-ről és találkoztam Marcus Schmieke-vel a Healy megalkotójával és tulajdonosával.
„Jövőképünk az, hogy képessé tegyük az embereket az egészséges, kiteljesedett és tudatos életre és arra ösztönözzük növekvő globális közösségünket, hogy folyamatosan pozitív hatást gyakoroljon az emberiségre.” 
Küldetésünk:
„A Healy World forradalmi termékeket és lehetőségeket hoz létre azért, hogy képessé tegyük tagjainkat a prosperálásra és a szabad, szenvedélyes és örömteli életre.”
 
Szeretek emberek életében szolgálni és támogatást nyújtani, hogy harmonikusan, szellemileg – testileg- lelkileg egészségesen és sikeresen tudjanak élni.
 
Ezért hoztam létre a magnet frekvencia oldalam, így szeretném tájékoztatni az oldalamra látogatókat az integratív medicina lehetőségeiről és összefüggéseiről.