csapatunk

Farkas Éva és Varga Jenő

tulajdonos
healy

Több éve történt elhatározás következtében a célunk, hogy megőrizzük az emberek egészségét, vitalitását. Ehhez kapcsolódó jóléti szolgáltatásokkal foglalkozunk, amibe hiányt pótlóan beleillett a HEALY frekvenciaterápiás orvostechnikai eszköz nyújtotta hozzájárulás.

Hozzájárulás az emberek testi, szellemi és lelki vitalitásának megőrzéséhez, hogy a napjainkban egyre megterhelőbb nyomásnak kitett klienseinken tudjunk a frekvenciaterápia adta lehetőségekkel is segíteni. A HEALY igazolta a hozzá fűzött reményeket. Számos érdeklődő vendégünket tudjuk megerősíteni, hogy a rájuk nehezedő testi-lelki problémájuk enyhítésre és reményeink szerint a megoldásra találjanak.

Már több készülékkel rendelkezünk, bérbe is kínájuk, de alapvető célunk mégis az, hogy idővel a legtöbb családban ott legyen ez a kis eszköz és a frekvenciák segítségével bármikor és bárhol tudjon mindenkinek segítséget nyújtani.

setler alex

marketing asszisztens
Setler Alex

Feladatom az online marketing tanácsadás és kivitelezés.
Fő foglalkozásom gyerekkorom óta a zene. Budapesten élek, itt tanultam ki a Dj és a hangmester szakmát.

Miután végeztem rájöttem, hogy egy vállalkozás indításához nem elég a kiváló szakmai tudás.
Kő kemény verseny folyik a piacokon így égetően fontos az online jelenlét valamennyi vállalkozás számára.

Miután felépítettem az ország egyik legbefolyásosabb esküvő dj csapat vállalkozásom, fáradhatatlanul tanulom a digitális marketing kivitelezést, ami mára már egy új vállalkozássá nőtte ki magát az életemben.

Elsősorban weboldal készítéssel és online marketing tanácsadással foglalkozom.
Célom, hogy minél több hozzám hasonló céltudatos és felelőséget vállaló vállalkozónak tudjak segíteni.