vigyázat! tudományos olvasmány… smile

Rife volt az első kutató, aki élő mikrobákat tudott vizsgálni.

1920-tól sikerült elérnie azt, hogy élőben, színesben és nagy felbontás mellett tudta vizsgálni a mikrobákat. Úgynevezett Rés spektroszkópiával, és forgatható kvartz-prizmákkal, túlnyomórészt ibolyántúli fénysugárzások két, a minta által kiválasztott, egymástól kissé eltérő hullámhosszával tudta elérni.

A kiválasztott, többnyire a látható fény spektrumán kívül álló frekvenciák voltak azok, amik rezonálva láthatóvá tették a mikrobákat. A két fény-hullámhossz interferenciát okozott, ami így nagyobbá vált, és már a látható fény spektrumába esett.

frekvenciaterápia

Rife megelőzve korát felfedezte a mikroszkópjaival, hogy rendkívül kisméretű (kb 50-120 nm) baktérium/vírus kinézetű részecskék úgynevezett „Brown-mozgásban” vannak, amik kisebb méretűek a megszokott baktériumi méreteknél, sokkal elevenebbek, mint a baktériumi mozgás. Hosszú, évekig tartó tanulmányai során észrevette, hogy minden egyes vírusnak/baktériumnak van saját frekvenciája, ami által azok sebezhetőek.

frekvenciaterápia

Azt mondta, hogy a betegség nem azért lett, mert valami mikroorganizmus bekerült a szervezetbe, az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává. 

Az eredeti kiváltó ok tehát nem a vírus, hanem például egy sokk, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodásmód, stb. – azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, és a mikrobák, elszaporodásának kedvez.

frekvenciaterápia első eredménye

healy bérlés

Rife és kollégái már 1934-ben 16 súlyos rákos beteget kezeltek, akiket az akkori orvostudomány menthetetlennek vélt. Minden páciensét a rezonáns frekvenciát besugárzó készülékével kezelte.

A rákos daganatok fokozatosan visszahúzódtak. 3 hónap alatt 14 beteg teljesen felépült. A teszt eredetileg kitűzött 90 napja után, a frekvenciák módosításával 4 héten belül a két másik beteget is sikerült stabilizálni, majd lassan kigyógyítani.

Az akkori Amerikai Orvos Társaság megsemmisítő hadjáratot kezdett Rife és társai, valamint minden frekvencia készüléket használó orvos ellen, mert nem a bevett felfogás szerint a „megszokott nemzeti biztonsági követelmények” alapján dolgoztak. Valójában az igazi mozgatórugók a hatalmas vállalatok, a gyógyszeripar, az orvosi készülékeket gyártó cégek, a rák és más betegség szervezetei, kutatóközpontok és maga az állam.

Rife gyógyszermentes gyógymódja túlságosan is sikeres volt szinte minden vírusos betegségre, és ez lett a veszte!

frekvenciaterápia mai állása

A Healy elemzi az adott felhasználóhoz szükséges frekvencia időtartamát, és folyamatosan ellenőrzi az alkalmazott frekvenciák alakulását, így megfelelő időben átkapcsol a következő frekvenciára és mindaddig alkalmazza, ameddig arra szükség van, vagy a maximális alkalmazási időtartamot el nem éri.

A Healy készülék 144 000 úgynevezett arany frekvenciát tartalmaz. Ezeket a különleges frekvenciákat a portugál orvos, Nuno Nina állította össze, aki évtizedek óta gyógyít a rezgésterápia segítségével.

Nuno Nina már több mint 15 éve több ezer beteget kezel sikeresen klinikáin bevált frekvencia-protokolljai használatával.

Így segíthet a Healy