healy PROGRAMOK

Egyensúlyba hozás
  • A Gold Ciklus alapját hét program alkotja, amely ideális kiindulópont, ha először használod a healyt.
  • Segít a szervezeted energia mezejének felépülésében, a környezetben található szennyező és mérgező anyagok, az egészségtelen étrend és más negatív tényezők okozta bioenergetikai hatások leküzdésében.
Fájdalom, psziché

A fájdalomad alapjában véve a szervezetedből érkező figyelmeztető jelzés, ami arra utal, hogy fizikálisan vagy lelkileg valami nincs rendben.

Mivel a fájdalmad gyakran érinti izmaid, az ízületeid, a fejed, a szerveid vagy szöveteket, a fájdalomterápia a modern gyógyászat egyik legnagyobb területe.

A fájdalom sok esetben:

  • fizikai trauma és traumaemlékek,
  • szövetek savasodása,
  • szövetek toxicitása,
  • sejtenergia csökkenése vagy regenerálódás hiánya együtteséből adódik.

A fájdalom két irányú hatást fejt ki, tehát az információ két irányban áramlik: a testi fájdalom hatással van az érzelmekre és a pszichére, míg az érzelmek és a psziché egyértelmű befolyással van a fájdalomra.

A Healy támogatást nyújt a fájdalmad kezelésében és a szellemi gyötrelmek csillapításában. 

Tanulás

A tanulás akkor sikeres, ha szórakoztat, könnyű és oldott hangulatú.

Vizsgadrukk, szellemi túlterhelés, teljesítménykényszer, társadalmi szorongás és egyebek..

A fiatalok az iskolában és az egyetemen egyaránt stresszt és hatalmas teljesítménykényszert élnek át, még a munkával töltött élet megkezdése előtt.
Ez sok esetben koncentrációs problémákban, kiégésben, függőségben, kényszerben vagy depresszióban nyilvánul meg.

A Healy:

  • ✔.. memóriát,
  • ✔.. koncentrációt,
  • ✔.. stressz csökkentését 
  • ✔.. kreativitást támogató programokat kínál.

A diákok különösen vizsgaidőszakban profitálhatnak a Healy technológiájából.

Fittség

Korunk javarészt ülő életmódot folytató és egészségtelen társadalmában a fittség jó eszköz a testi, szellemi és érzelmi jólét egyensúlyban tartásához.

A rendszeres testi aktivitást mindig egy regenerálódási szakasznak kell követnie, ezen kívül fontos a tápanyagokban és rostokban gazdag egészséges és kiegyensúlyozott étrend betartása.

A fittséget az a tény is jellemzi, hogy kiegyensúlyozottak és önmagunkkal kibékültek leszünk. A stressz, a kiégés illetve a depresszió időszakában még fontosabb megtalálni belső békénket.

A Healy:

izmok,
teljesítőképesség,
súly és ellazulás
holisztikus bioenergetika támogatására koncentrál.

Ez a kombináció így minden olyan embernek alkalmas, aki szereti a sportokat és idős koráig aktív akar maradni.

 

Munka

A stresszes munkát végző és életet élő emberek sokszor érzik azt, hogy beragadtak a mókuskerékbe.

Azt érzékelik, hogy már jó ideje olyan helyzetben toporognak, ahol keveset tudnak törődni saját igényeikkel és szükségleteikkel.

Ha ezt túl sokáig figyelmen kívül hagyjuk és korlátjainkat állandóan túllépjük, akkor a szervezet olyan „elutasító magatartással” reagálhat, amely az összes funkcionális terület kikapcsolásához vezethet. Ez pedig elhúzódó fáradtsághoz, kimerüléshez, alvási zavarokhoz és a stresszre való túlérzékenységhez vezethet.

 

A Healy értékes bioenergetikai támogatást nyújt az aktív szakmai élet során, mivel olyan programokat kínál, amelyek célja a mély ellazulás és a testi, pszichológiai és érzelmi egyensúly elősegítése a stresszes életvitelű emberek számára.

Alvás

Életünk mintegy egyharmadát alvással töltjük.
Az alvásigény egyénenként változó, de átlagosan napi 7,5 óra. Az életkortól és élethelyzettől függően 4-12 óra közötti alvás szükséges, egy menetben vagy a nap során elosztva.

Az alvás létfontosságú – a test regenerálódását és nap során bennünket ért benyomások feldolgozását szolgálja.

A zavart alvás kizökkenthet az egyensúlyból és hosszabb távon akár meg is betegíthet bennünket.

A hosszan tartó alvászavarok testi fáradtsághoz, az egészség elvesztéséhez és az immunrendszer legyengüléséhez vezethetnek. Ezen kívül az rossz alvásminőség negatív érzelmi hatást és lelki megterhelést válthat ki.

A Healy bioenergetikai támogatást nyújt egy hosszú nap vagy a mindennapi stressz után ahhoz, hogy gyorsan pihenhessen, és elősegíti a mély és pihentető alvást.

 

Bőr

Sebek a testünkön belül és kívül bárhol előfordulhatnak. Külső erőszakos, véletlenszerű vagy célzott cselekedetek olyan sérüléshez vezetnek, amely a szövet szétválásában vagy a bőr, nyálkahártya vagy szervek roncsolódásában jelentkezik.

Az akné az érintett személynek főként az arcán jelentkezik.
A külső „szépséghibához” általában fájdalom is társul. A belső konfliktus – ami a szellemi egyensúly hiánya vagy egy esetleges ételallergia lehet – szó szerint az érintett személy arcára van írva.

Ha egy sérülés nem gyógyul simán, akkor hegesedés keletkezik. A kezeletlen hegesedés számos, olykor súlyos panaszt válthat ki, ami az érintett személy szervezetét és lelkét egyaránt megviselheti.

Tapasztalatunk szerint a hegesedések krónikus fájdalmat, ízületi gyulladással járó csontbetegséget, hormonzavarokat, korlátozott mozgásképességet, depressziót, allergiákat, fáradtságot és idegrendszeri rendellenességeket válthatnak ki, illetve súlyosbíthatják azokat.

A Healy a megfelelő bioenergetikai támogatást nyújtja a sérült bőrnek.

 A Healy használatával bioenergetikai támogatást nyújthat zúzódások, vágások, horzsolások és műtéti sebek széles körének a regenerálódása során, csakúgy mint a vérkeringés hiányából adódó betegségekkel kapcsolatos sebekhez.

Szellemi egyensúly

Az emberi lény szellemi egyensúlya és tudatalattija összetett, számos érzelmet és gondolatot, valamint szellemi jellemzőket és az adott személy specifikus személyiségjegyeit foglalja magába.

Az emberi lény a test, a szellem és a lélek egysége, így a pszichoszomatika alapján az egyénnek lehetnek szellemi hiány okozta testi panaszai.

Ez a hatás fordítva is igaz, vagyis a test – például az emésztőrendszer – jelentős befolyást gyakorol a szellemi egyensúlyra. Ha a lelki élet ép, akkor az egyén kiegyensúlyozott és vitalitással telt.

Az egyensúlyhiány számos olyan rendellenességhez vezethet, amelyeket mindnyájan el akarunk kerülni: depresszió, szorongás, függőség, neurózisok és egyéb tünetek.

A Healy szellemi egyensúly programjai úgy állnak össze, hogy a szellemi egyensúly bioenergetikai támogatásához neked a legnagyobb hozzájárulás lehessen.

Szépség

A testünket kívül fedő bőr képezi a fizikai határt a belső és külső világ között. Nem csupán légző-, anyagcsere- és védő szerv egyben, hanem olyan látható „kirakat”, amely szépséget, fiatalosságot és egészséget fejez ki.

A külső szépséget döntően a belső szépség befolyásolja, amelyre viszont olyan tényezők hatnak, mint az emésztőrendszer egészsége, belső egyensúly és boldogság.

Nuno Nina-nak a belső egyensúly és ellazulás bioenergetikai támogatás terén szerzett tapasztalata és a bőr fenntartható bioenergetikai támogatását szolgáló megfelelő frekvenciák meghatározásában meglevő szakértelme beépítésre került a Healy Szépség programokba.

Csakrák

A csakrarendszer több ezer éves, a világon számos kultúrában hivatkozás található ezekre.
Az indiai csakra-tanítások hatása olyan messzire elér, hogy azok adják a buddhizmus és hinduizmus, valamint az energia- és testmunka – így a jóga, tai-chi, ájurvéda, TCM és spirituális gyógyítás – számos technikájának alapját.Ezen túl a spirituális mindenütt magáévá tette ezeket a tanításokat, így a legtöbb energia- és gyógyító munka alapját képezik.

A csakrák közvetítőként szolgálják a fizikai testet és a kifinomult testet (az aurát), és úgy vélik, hogy egyfajta átalakítóként működnek.

E modell szerint a csakrák az egyes aura rétegekhez és a test meridiánjaihoz (energia-vezetékeihez) kapcsolódnak, és képesek befogadni a világegyetemből és a földöntúli világból származó energiákat. A befogadott energiák (rezgések) lehetnek előnyösek és hasznosak („pozitív” hatás) vagy „negatív” hatásúak.

A csakra tanítások azt mondják, hogy hét fő csakra van, amelyek a gerinc mentén helyezkednek el a gyökér csakrától a korona csakráig.

A hét fő csakrát bizonyos funkciók és színek jellemzik, például a hét csakra közül a legalsó, a vörös gyökér csakra, egy adott személybe vetett alapvető bizalmat jelzi.
A fejlődési folyamat részét jelenti, mivel az alapvető bizalom a gyermekben az élet folyamatának alapját képezi.
A legfelső, korona csakra – amelyet rendszerint fehér vagy halvány lila színnel ábrázolnak – többek közt egy adott személynek a világegyetemről szóló, idős korára összegyűjtött tudását tükrözi.

A csakrák színe megfelel a saját rezgésük frekvenciájának.
A fő csakrák fizikailag is társíthatók azokkal szervekkel és mirigyekkel, amelyekkel feltételezhetően kapcsolatban vannak. Mindegyik csakra energiát ad a szerveknek és mirigyeknek, és energetikailag támogatja azokat. A testi és szellemi betegségek gyakran ezeknek az energiamezőknek a megváltozásához vezet.

A Healy Csakra programok célja a központi energiaközpontoknak a bioenergetikai megerősítése és azok természetes egyensúlyának helyreállítása.

 

Meridiánok

A hagyományos kínai orvoslás (TCM) szerint az életenergia (csi) meridiánoknak nevezett csatornákban áramlik.

 Tizenkét fő csatorna van, és az egyes meridiánokhoz funkcionális kör (szervrendszer) van hozzárendelve.
A hozzátartozó akupunktúrás pontok a fonalra felfűzött gyöngyökhöz hasonlóan fűződnek a meridiánokhoz.

Az akupunktúrás pontoknak kapcsolódása van a szervekhez, amelyeket az akupunktúrás kezelő stimulációval aktivál és ezáltal próbálja meg befolyásolni az adott szerv gyógyulását.

A Dr. Reinhold Voll meridián rendszere szerinti egyéni programok célja az egyes meridiánok bioenergetikai stimulálása és a meglévő blokkok oldása.

Bioenergetika

A „Bioenergetikai egyensúly programok kategóriák a mindennapi életnek a felhasználók tapasztalatai alapján kiválasztott leggyakoribb alkalmazásai programgyűjteményét tartalmazzák:
Immunrendszer,
Megfázás, Allergiák,
Hormonok, Bél, Idegek,
Rugalmasság, Keringési rendszer
Potencia,  Menopauza,  Menstruáció

 

Védelmi programok

Ezek az energetikai programok energetikailag ellensúlyozzák az elektroszmogot, stresszt, geopatikus zavarokat illetve negatív hatásokat, és megvédenek a bioenergetikai összeomlásoktól.

A védelmi programok közvetlenül az információs mezőben fejtik ki hatásukat. Az információs mező számos más néven is ismert, így morfogenetikai mező.

Az információs mező olyan mező, amely mindig és mindenütt körülvesz minket, és a szellemi és fizikai világra együttesen, egymással kölcsönhatásban hat.

A Healy védelmi programok használatával az elektroszmog és a stressz okozta korai sejtöregedést lassítja.

 

Mély ciklus

A Mély Ciklus programok a nagy tudású Nuno Nina Arany ciklus programok változatai és továbbfejlesztései.

Ezek a programok speciális helyet foglalnak el a bioenergetikai mező alkalmazásaiban, és általában átfogóbbak, mint az Arany Ciklus programok.

Nuno Nina szisztémás terápiája és a Mély Ciklus programok az alternatív orvosláshoz tartoznak és bioenergetikai egyensúly teremtésről szólnak.
Jan Fredrik Poleszynski Oslóban lévő integrált orvoslási klinikáján számos beteget kezel krónikus fáradtsággal illetve leromlott sejt anyagcserével.

 

rezononcia analízis és aura elemzés

A Rezonancia Analízis modulllal az információs meződben analízist végzünk, amellyel meghatározuk, hogy  jelenleg „mivel rezonálsz” a legjobban.

Az összes modul arra van tervezve, hogy az információs mezőben analízist végezzenek.

Az emberi aura az az energiatér, amely körülveszi a fizikai testet, aminek saját és egyedi frekvenciája van, nincs két teljesen egyforma.
Az aura – s az aurán belüli változások – tükrözik a létfontosságú fizikai, érzelmi, mentális és spirituális állapodat.
Az aura színéből, színárnyalataiból, méretéből és alakjából az egészségre és általános közérzetre lehet következtetni.
Árulkodhat ez betegségről, érzelmi vagy mentális kiegyensúlyozatlanságról.

Az Auraanalízis modullal elkészítjük az auraképed, amiből 3 leginkább releváns csakrához tartozó értelmező  PDF-et kapsz, amivel pillanatok alatt megtudod, az aurád erősségeit/gyengeségeit. 

Healy Gold

A Healy Gold Edition tartalmazza a Healy készüléket a Healy alkalmazással, 

és a Nuno Nina aranyciklus programcsoportjára összpontosít, hogy harmonizálja a bioenergetikai mezőjét. Ezen kívül megkapja a Krónikus fájdalom programot, a Bioenergetikai támogató programcsoportot és a HealAdvisor Search modult (ez a modul a vásárlás utáni második héten aktiválódik). A Healy Gold Editionhez nincs előfizetési csomag, de további programcsoportokra és modulokra elő lehet fizetni akár 20% kedvezménnyel.

1 programcsoport vagy modul = 0%
2 programcsoport vagy modul = 10%
3 programcsoport vagy modul = 15%
4 és több programcsoport vagy modul = 20%

 

 529,59 EUR Tartalmazza az ÁFÁt.

 

EZT KÉREM

Healy Holistic 

A Healy Holistic Edition tartalmazza a Healy eszközt a Healy alkalmazással, és a következő programcsoportokat, programokat és modulokat kínálja:

Arany ciklus
Bioenergetikai támogatás
Mentális egyensúly
Meridiánok 1 és 2
Krónikus fájdalom program
HealAdvisor Search Module (ez a modul a második héten indul Vásárlás aktiválva)

Az első 3 hónapban külön előfizetési csomagot is kap díjmentesen az alábbi programcsoportokkal:

Bioenergetikai harmónia 1
Bioenergetikai harmónia 2
Fitness

A Healy Holistic Edition programhoz külön előfizetési csomag tartozik a Bioenergetic Harmony 1, a Bioenergetic Harmony 2 és a Fitness programcsoportokkal .

Az előfizetési csomag 40% -os előnyt kínál az adott programcsoportok egyedi előfizetéséhez képest.

Feliratkozhat más választott programcsoportokra és modulokra is, akár 20%kedvezménnyel.

1 programcsoport vagy modul = 0%

2 programcsoport vagy modul = 10%

3 programcsoport vagy modul = 15%

4 és több programcsoport vagy modul = 20%

1062,99 EUR Tartalmazza az ÁFÁt.egyszer, és
3 hónapos előfizetési csomag INGYEN az első 3 hónapban, ezt követően 50,80 € (áfával együtt) / hó

EZT KÉREM

Healy Aura

A Healy Aura Edition tartalmazza a Healy eszközt a Healy alkalmazással, és a következő programcsoportokat, programokat és modulokat kínálja:

Arany ciklus
Bioenergetikai támogatás
Mentális egyensúly
Meridiánok 1 és 2
Krónikus fájdalom program
HealAdvisor Analysis Aura modul
HealAdvisor keresési modul (ez a modul a vásárlást követő második héten aktiválódik)

Az első 3 hónapban külön előfizetési csomagot is kap díjmentesen az alábbi programcsoportokkal:

Bioenergetikai harmónia 1
Bioenergetikai harmónia 2
Fitness
Fájdalom / psziché
Alvás

A Healy Aura Edition programhoz külön előfizetési csomag tartozik a Bioenergetic Harmony 1, Bioenergetic Harmony 2, Fitness, Pain / Psyche és Sleep programcsoportokkal .

Az előfizetési csomag 40% -os előnyt kínál az adott programcsoportok egyedi előfizetéséhez képest.

Feliratkozhat más választott programcsoportokra és modulokra is, akár 20%kedvezménnyel.

1 programcsoport vagy modul = 0%

2 programcsoport vagy modul = 10%

3 programcsoport vagy modul = 15%

4 és több programcsoport vagy modul = 20%

1596,39 EUR Tartalmazza az ÁFÁt egyszer, és

3 hónapos előfizetési csomag INGYEN az első 3 hónapban, ezt követően 82,55 EUR (áfával együtt) / hó

EZT KÉREM

Healy Resonance

A Healy Resonance Edition tartalmazza a Healy eszközt a Healy alkalmazással, és a következő programcsoportokat, programokat és modulokat kínálja:

Arany ciklus
Bioenergetikai támogatás
Mentális egyensúly
Meridiánok 1 és 2
Krónikus fájdalom program
HealAdvisor Analysis Aura modul
HealAdvisor Analysis Resonance Module
HealAdvisor keresési modul (ez a modul a vásárlást követő második héten aktiválódik)

Az első 3 hónapban külön előfizetési csomagot is kap díjmentesen a következő programcsoportokkal és modulokkal:

Bioenergetikai harmónia 1
Bioenergetikai harmónia 2
Fitness
Fájdalom / psziché
Alvás
Csakrák
Tanulni
HealAdvisor Module Bioenergetic Vitalization

A 4. hónaptól a szokásos havi ár érvényes.
Más programcsoportokra és modulokra is feliratkozhat.

A Healy Resonance Editionhez külön előfizetési csomag áll rendelkezésre, amely a Bionergic Harmony 1, a Bioenergetic Harmony 2, a Fitness, a Pain / Psyche, az Sleep, a Chakras , a Learning és a HealAdvisor Bioenergetic Vitalization programcsoportokat tartalmazza.

Az előfizetési csomag 40% -os előnyt kínál az adott programcsoportok egyedi előfizetéséhez képest.

Feliratkozhat más választott programcsoportokra és modulokra is, akár 20%kedvezménnyel.

1 programcsoport vagy modul = 0%

2 programcsoport vagy modul = 10%

3 programcsoport vagy modul = 15%

4 és több programcsoport vagy modul = 20%

2120,90 EUR Tartalmazza az ÁFÁt.

EZT KÉREM

Healy Professional

A Healy Professional Edition tartalmazza a Healy eszközt a Healy alkalmazással, és a következő programcsoportokat, programokat és modulokat kínálja:

Arany ciklus
Bioenergetikai támogatás
Mentális egyensúly
Meridiánok 1 és 2
Bioenergetikai harmónia 1
Bioenergetikai harmónia 2
Fitness
Fájdalom / psziché
Alvás
Csakrák
Tanulni
Munka
Szépség
Bőr
Bioenergetikai védelem
HealAdvisor digitális táplálkozási modul
HealAdvisor Bioenergetic Vitalization Module
HealAdvisor Analysis Aura modul
HealAdvisor Analysis Resonance Module
HealAdvisor keresési modul (ez a modul a vásárlást követő második héten aktiválódik)

Előfizethet más, választott programcsoportokra és modulokra akár 20%kedvezménnyel.

1 programcsoport vagy modul = 0%

2 programcsoport vagy modul = 10%

3 programcsoport vagy modul = 15%

4 és több programcsoport vagy modul = 20%

5 294,63 EUR Tartalmazza az ÁFÁt

EZT KÉREM

Hogyan tudom kipróbálni?

Megjegyzés : A Healy Editions Individualized Microcurrent Frequency (IMF) programok nem orvosi alkalmazások. Ezek nem betegségek gyógyítására, kezelésére, enyhítésére, diagnosztizálására vagy megelőzésére szolgálnak, bejelentett szervezet nem tesztelte őket, és nem képezik részét az MDD / MDR szerinti megfelelőségértékelési eljárásnak. Az ezeken az oldalakon található információk tájékoztató jellegűek és csak oktatási célokat szolgálnak. Nem helyettesítik a professzionális orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. Mindig tanácsot kell kérnie szakképzett orvosától.