healy budapest

Healy Budapest

A healy egy olyan orvostechnikai eszköz, amely segítségével a tested olyan rezgéseket kap, amilyenekre szüksége van ahhoz, hogy egészséges maradjon, vagy gyorsabban felépüljön egy betegségből.

A Healy lelke egy kvantumchip, mely a használat során, valós időben állandó mérésekkel figyeli a testem változásait, szkenneli azt, és személyre szabott frekvenciaterápiát állít össze, ezáltal segíti a testem öngyógyító mechanizmusainak működését, gyakorlatilag finomhangolást végez.

A Healy frekvenciaterápiás eszköz már elérhető Budapesten és környékén is.

Sejtkutatók felfedezték (Dr. Robert O. Becker és Dr. Bjorn Nordenstrom), hogy számos krónikus és akut betegség akkor alakul ki, amikor a sejtmembrán feszültsége lecsökken.

Healy Budapest bérlés

Csak annyira vagy egészséges, amennyire a sejtjeid egészségesek és amennyire azok egymással kommunikálni képesek.

Nézd meg hogyan tudod kölcsönözni a Healy frekvenciaterápiás eszközt Buapesten vagy körénykén.

A Healy működése 

A Healy elemzi az adott felhasználóhoz szükséges frekvencia időtartamát és folyamatosan ellenőrzi az alkalmazott frekvenciák alakulását, így megfelelő időben átkapcsol a következő frekvenciára és mindaddig alkalmazza, ameddig arra szükség van, vagy a maximális alkalmazási időtartamot el nem éri.

A Healy készülék, ami már Budapesten is elérhető, 144 000 úgynevezett arany frekvenciát tartalmaz. Ezeket a különleges frekvenciákat a portugál orvos, Nuno Nina állította össze, aki évtizedek óta gyógyít a rezgésterápia segítségével.

Nuno Nina már több mint 15 éve több ezer beteget kezel sikeresen klinikáin bevált frekvencia-protokolljai használatával.

healy bérlés

A Healy Programok

Ahhoz, hogy a Healy és a programcsoportok megfelelő kombinációját kiválaszthasd, összeállítottuk számodra a Healy kiadásait.
Mindegyik Healy kiadás a Healydből és az adott alkalmazás-területhez tartozó programok csoportjából áll.

A családi frekvencia bérlés csomagunk mellé ingyenes Pest és Marcali környékén a házhoz szállítást.

Ha Bérlés után szeretnél magadnak is egy healyt és tőlünk vásárolsz a bérleti díj felére a vendégünk vagy.

Még több információ elérhető ITT

Ajándékozd magadnak és családodnak a jólétet.

Nézd meg hogyan tudod bérelni a Healy frekvenciaterápiás orvostechnikai eszközt.