Egyre többen ismerjük a Healy készüléket, de vajon azt tudjátok-e, hogy mit jelent, hogy Healy Resonance?

A Healy Resonance a legmagasabb programcsomag, amely azon kívül, hogy mind a 16 programcsomagot, azaz az összes programot tartalmazza, amellyel harmonizálhatjuk magunkat a Healy által, tartalmaz egy analízis programot is. Ehhez egy külön applikációt kell letölteni a telefonodra.

Mi a Healy Resonance Analízis?

Különböző adatbázisokból segítséget kérhetünk a healynktől, hogy, mint egy legjobb barát válaszolni fog a kérdésekre, pl. segít kiválasztani a megfelelő frekvenciákat, amikre az adott pillanatban szüksége van a testünknek. Ez az alkalmazás, az információs mezőben működik, nincsen szükség fizikai kapcsolatra velünk.

Hogyan rezegtet ez a program?  Úgy képzeljük ezt el, mint a gondolatátvitel. A gondolat is egy rezgés. Az információs mezőből bármilyen adatot le tudunk hívni és ezeket mintegy kvantum szenzor segít közvetíteni. Ez benne van a Healy-ben. Mindig igazat mond. Amikor tükörbe nézünk megmutatja, hogy milyen a tükörképünk. Lehet, nem mindig tetszik ez… Itt is előfordul, hogy olyan eredmény jön ki, amire azt gondoljuk, hogy ez nem mi vagyunk, olyankor érdemes magunkba nézni…. A szívünknek a mágneses tere 5000 szerese, az agyunk mágneses terének… Mire érdemes hallgatnunk? A szívünkre, vagy az eszünkre? Fizikailag is be tudjuk bizonyítani, hogy jól, csak a szívével lát az ember. Ezt gyakran befolyásolják az érzelmek. Nézzük csak meg, hogy a pozitív érzelmeknek mennyivel nagyobb a mágneses tere, mint a félelemnek….

Healy resonance

Mit adhat nekünk, a Healy analízis program?

  • A megfelelő Healy programok kiválasztása a rezonancia analízis segítségével.
  • Bach virág terápia: az érzelmi területen lévő blokkok feloldásához, harmonizálásához segít hozzá. /38 vadon élő növény esszenciájából hozták létre ezeket a készítményeket. Ezek a növények 1-1 érzelmi állapotot harmonizálnak. Feladatuk az érzelmi blokkok, vagy nehézségek, érzelmi hátterek feltárása és harmonizálása./
  • Aminosavak: megmutatja, hogy a 76 féle vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és aminosavak közül melyek hiányoznak a szervezetünkből.
  • Materia Medica: 42 féle legfontosabb homeopátiás készítményre készült program.
  • Ausztrál Bush virágok: érzelmi állapotok tükröződését hajszálpontosan mutatja.
  • Alaszkai elixírek: ezek kristályok és féldrágakövek A kristályok olyan hatással bírnak, hogy a természet friss erejével töltik fel az energiarendszerünket.
  • I-Ching: üzenetek: Ősi jelrendszer, amely az életútról ad egy képet, ami megmutatja, hogy most hol tartok, milyen fázisban vagyok és mi az ami most a leg építőbb lenne a számomra. Pl. amikor döntés előtt állok, vagy bizonyos élethelyzetekben használatos… tudati síkon segíthet bennünket.
  • Schüssler sók: Biokémiai ásványi sók. 12 elem, ami az emberi szövetekben megtalálható. Hiányállapotokat tudunk vele megszüntetni.

Ezeket az eredményeket be tudjuk rezegtetni egy pohár vízbe, vagy ezekkel azt eredményekkel megkereshetjük kedvenc táplálékkiegészítőt forgalmazó ismerősünket, Bach-virág terapeutánkat, vagy természetgyógyászunkat.

Aura fotó frekvenciaterápia

A nagyszerűség az, hogy nem csak embereket analizál a program, hanem állatokat, növényeket, házat, járművet, stb. Fantasztikus alkalmazás és lehetőség az auraanalízis eszköze.
A 7 energiaközpontunkat, a hét csakrát diagramként és fotóként is ábrázoló alkalmazás megmutatja, hogy százalékosan a hét csakránk milyen állapotban van.
Ez a program is a mi adott pillanatnyi energiánkat érzékeli és személyes üzeneteket küld, hogy Nekünk mi a kommunikációban való harmonizálás lehetősége.

Kérj ingyenes visszahívást, tudd meg, hogy neked hogyan lehet hozzájárulás a frekvenciaterápiás eszköz.