immunerősítő frekvenciaterápia

Van esélyünk megelőzni a betegséget, ugyanis erről már sokkal kevesebb szó esik!

Gyenge immunrendszer!

Nos, kezdjük azzal, hogy a magyar emberek 80 – 90 % ának “rongyon” van az immunrendszere, vagyis nem ellenálló, semmilyen komolyabb fertőzéssel szemben.

Miért?
Ez egyszerű: egészségtelen, helytelen táplálkozás és életmód, mozgáshiány, illetve a súlyos nyomelem, és vitaminhiány miatt.

Ehhez még hozzájön a modern környezetterhelés, ami a több tucatnyi sugárzást illeti: (elektroszmog, digitális és analóg tranziensek), a táplálkozással bevitt élelmiszeripari mérgek, és máris kész a végletekig legyengített immunrendszer, ami jóformán már semmitől sem véd.

Ebből az alaphelyzetből kiindulva, máris tarolhat a nátha, influenza…

Én is elkezdtem agyalni és megjelent a félelem bennem.
Különféle gondolatok cikáztak az agyamban, amiből nehezen jöttem volna ki régebben… Hozzáteszem nem vagyok egy parázós típus, megtanultam 3-ig számolni és az access kérdésekkel egyre éberebbé válni a “mi más lehetséges”re. Kérdésbe mentem, hogyan tovább?
Mit tehetek a családomért, magamért és mindenkiért.

a félelem..

A félelem amikor bekapcsol egy rossz hír hallatán, azonnal meg tud állítani és ember legyen a talpán, akiben van annyi erő, hogy képes ilyenkor színtiszta tudatosságból működni és meggyógyítani magát. És tudom vannak erre példák.

A Healy partner lehet ebben. Óriási hozzájárulás az emberi test működéséhez, mert sokkal több emberhez el tud jutni sokkal gyorsabban.
Egy családban elég, ha egy van. Használhatja mindenki. A benne lévő quantum mikrochip kapcsolatba lép annak a testével, rezgésével aki éppen használja, így személyre szabott a kezelés.

immun erősítő rezgés

Hozzájárulás a testnek a Healy a vírusokkal szembeni védelemben? Igen!

Én sokkal nyugodtabb vagyok így. Ha szeretnél velem a Healyről beszélgetni, szívesen válaszolok mindenre.

healy frekvenciaterápia

06 30 9392279

office@magnetfrekvencia.hu

frekvencia magazin

Healy applikáció telepítése

Healy applikáció telepítése

Healy applikáció telepítéseA healy telepítése pofon egyszerű, ha mégis elakadnál itt van egy kis segítség. Nincs másra szükség, mint a mai világ alapműveltségéhez tartozó technikai ismeretekre... A képernyőfotók segítségek lehetnek, de máshogyan jelenik meg androidon,...

Így segít a Healy Resonance

Így segít a Healy Resonance

Egyre többen ismerjük a Healy készüléket, de vajon azt tudjátok-e, hogy mit jelent, hogy Healy Resonance? A Healy Resonance a legmagasabb programcsomag, amely azon kívül, hogy mind a 16 programcsomagot, azaz az összes programot tartalmazza, amellyel harmonizálhatjuk...

Ingyenes regisztráció menete

Ingyenes regisztráció menete

útmutató az ingyenes regisztrációhozAmennyiben ingyenesen regisztrálsz +1 teljes nappal megtoldjuk a healy bérlési időszakot1. lépésNyisd meg EZT a linket vagy kattints a gombra2. lépésKattints simán a NEXT gombra3. lépésTöltsd ki a megfelelő adatokat4. lépésJelöld az...