immunerősítő frekvenciaterápia

Van esélyünk megelőzni a betegséget, ugyanis erről már sokkal kevesebb szó esik!

Gyenge immunrendszer!

Nos, kezdjük azzal, hogy a magyar emberek 80 – 90 % ának „rongyon” van az immunrendszere, vagyis nem ellenálló, semmilyen komolyabb fertőzéssel szemben.

Miért?
Ez egyszerű: egészségtelen, helytelen táplálkozás és életmód, mozgáshiány, illetve a súlyos nyomelem, és vitaminhiány miatt.

Ehhez még hozzájön a modern környezetterhelés, ami a több tucatnyi sugárzást illeti: (elektroszmog, digitális és analóg tranziensek), a táplálkozással bevitt élelmiszeripari mérgek, és máris kész a végletekig legyengített immunrendszer, ami jóformán már semmitől sem véd.

Ebből az alaphelyzetből kiindulva, máris tarolhat a nátha, influenza…

Én is elkezdtem agyalni és megjelent a félelem bennem.
Különféle gondolatok cikáztak az agyamban, amiből nehezen jöttem volna ki régebben… Hozzáteszem nem vagyok egy parázós típus, megtanultam 3-ig számolni és az access kérdésekkel egyre éberebbé válni a „mi más lehetséges”re. Kérdésbe mentem, hogyan tovább?
Mit tehetek a családomért, magamért és mindenkiért.

a félelem..

A félelem amikor bekapcsol egy rossz hír hallatán, azonnal meg tud állítani és ember legyen a talpán, akiben van annyi erő, hogy képes ilyenkor színtiszta tudatosságból működni és meggyógyítani magát. És tudom vannak erre példák.

A Healy partner lehet ebben. Óriási hozzájárulás az emberi test működéséhez, mert sokkal több emberhez el tud jutni sokkal gyorsabban.
Egy családban elég, ha egy van. Használhatja mindenki. A benne lévő quantum mikrochip kapcsolatba lép annak a testével, rezgésével aki éppen használja, így személyre szabott a kezelés.

immun erősítő rezgés

Hozzájárulás a testnek a Healy a vírusokkal szembeni védelemben? Igen!

Én sokkal nyugodtabb vagyok így. Ha szeretnél velem a Healyről beszélgetni, szívesen válaszolok mindenre.

healy frekvenciaterápia

06 30 9392279

office@magnetfrekvencia.hu

frekvencia magazin

Healy applikációk telepítése és használati utasítása

Healy applikációk telepítése és használati utasítása

Healy applikáció telepítéseA healy telepítése pofon egyszerű, ha mégis elakadnál itt van egy kis segítség. Nincs másra szükség, mint a mai világ alapműveltségéhez tartozó technikai ismeretekre... A képernyőfotók segítségek lehetnek, de máshogyan jelenik meg androidon,...

Így segít a Healy Resonance

Így segít a Healy Resonance

Egyre többen ismerjük a Healy készüléket, de vajon azt tudjátok-e, hogy mit jelent, hogy Healy Resonance? A Healy Resonance a legmagasabb programcsomag, amely azon kívül, hogy mind a 16 programcsomagot, azaz az összes programot tartalmazza, amellyel harmonizálhatjuk...

Ingyenes regisztráció menete

Ingyenes regisztráció menete

útmutató az ingyenes regisztrációhoz1. lépésNyisd meg EZT a linket vagy kattints a gombra2. lépésMiután megjelenik eloőtted a Healy felülete nyomj rá a gomra. Ezzel elfogadod, hogy az én ajámlásomra nyitottad meg az oldalt.3. lépésVálaszd ki a megfelelő nyelvet az...