Nem vagyok blogger, nem szoktam elemzéseket írni, de ahogy a mindennapi életünk a koronavírus kapcsán egy pillanatra megváltozott, mindannyiunknak változni, és változtatni kell, legfőképp a gondolkodásán, hisz semmi nem lesz ugyan olyan, ugyanúgy, mint korábban.

Egy felgyorsult világban élünk. Sokfajta hatás, változás ér bennünket. Egy ilyen változásról szeretnék írni, ami sokban megváltoztatta, elsősorban a gondolkodásomat, aminek a jelentősége jelen helyzetben nagyon felértékelődött.

Amiről az alábbiakban írok, az egy picike eszköz, A HEALY, az amit tud, és az a filozófia, amit a kifejlesztői és a mögötte levő cég képvisel.

  1. tavaszán, a Magyarországi roadshow-ja kapcsán hallottam először róla, majd azt követően a nyár folyamán ismerkedtünk meg párommal a kis „kütyüvel”, ahogy azt nekünk bemutató, és kipróbálásra itthagyó pár nevezte. Nyaralásunkról hazatérve beregisztráltunk a céghez, saját webirodát létrehozva, és innen internetes vásárlásként megrendeltük a készüléket, amit szeptember 9.-e óta folyamatosan használunk.

 

  1. tavaszán, a Magyarországi roadshow-ja kapcsán hallottam először róla, majd azt követően a nyár folyamán ismerkedtünk meg párommal a kis „kütyüvel”, ahogy azt nekünk bemutató, és kipróbálásra itthagyó pár nevezte. Nyaralásunkról hazatérve beregisztráltunk a céghez, saját webirodát létrehozva, és innen internetes vásárlásként megrendeltük a készüléket, amit szeptember 9.-e óta folyamatosan használunk.

 

A Healy lelke egy kvantumchip, mely a használat során, valós időben állandó mérésekkel figyeli a testem változásait, szkenneli azt, és személyre szabott frekvenciaterápiát állít össze, ezáltal segíti a testem öngyógyító mechanizmusainak működését, gyakorlatilag finomhangolást végez.

Ez a kis készülék jelenleg a világon egyedülállóként képes arra, hogy mindenféle szaktudás nélkül, egy okostelefonra telepített applikációval, az orvosi felhőn keresztül kommunikáljon a szerverrel, és onnan a 144.000 frekvencia közül kiválasztja a számomra akkor leginkább szükséges támogató frekvenciákat.

A használat során számos pozitív megtapasztalásunk volt nekünk, és a készülékünket kipróbáló, és tapasztalatikat a www.magnetfrekvencia.hu oldalunkon megosztó ismerőseinknek is.

Szeretném, ha sok emberhez eljutna a Healy híre, sok családnak tudna segíteni abban, hogyan tudják megőrizni egészségüket, ezzel a „házipatikával”, mely a jólétet is támogatja.

A magam módján, a személyes beszélgetések alkalmával, valamint a különböző média felületeken próbálom megismertetni az eszközt, annak használatát és, elmondani, hogy az élet mennyi minden területén tud támogatást nyújtani.

Ugyanakkor számtalanszor tapasztalom, hogy sokan értetlenül, hitetlenkedve fogadják az információkat. Többen ki is mondták nem hisznek az ilyen dolgokban. Azt gondolom, ez nem hit kérdése, mint ahogy ma már az sem, hogy elhiszem vagy sem, hogy az épületünk elektromos vezetékeiben feszültség van, vagyis 220 volt.

A Healynek is tudományos alapja van, a kvantumfizikán alapszik, ami egy egzakt tudomány, amely képes világunkat a legelemibb és legapróbb atomi szinten leírni és elemezni. Mindennek ezen a világon van egy mérhető hullámhossza, frekvenciája vagy rezgése, amelynek Hz a mértékegysége.

A Földnek is van egy átlagos frekvencia rezonanciája, ami kb. 27 Hz. Viszont vannak olyan helyek, ahol ez a frekvencia alacsony tartományban van, akár kevesebb, mint 20 Hz. Ez főként az elektroszmoggal súlyosan terhelt környezetben fordul elő, de lehet ez akár a lakásunk is, ahol sok elektromos berendezést üzemeltetünk.

Az elektromos berendezések robbanásszerű elterjedése előtt a rezgések másodpercenkénti gyakorisága 8 Hz alatt volt, mára ez a szint 27 Hz fölé emelkedett.

Ebből a földi frekvencia rezonancia növekedésből adódóan akkor tudunk létezni ebben az energiamezőben, ha növeljük a saját rezgésszintünket, frekvenciánkat.

Akkor leszünk egészségesek, ha megteremtjük a test fizikai, szellemi és lelki egyensúlyát. Nagyon fontos, hogy a lélek jó egészségben legyen, ekkor magasabb a rezgésszintje. Ha alacsony érzelmi és hangulati szinten vagyunk, akkor csökken a rezgésünk. Ekkor jönnek a krónikus betegségek, a fáradság, az idegi feszültség, a szorongás és az elfojtott érzelmek.

A koronavírussal most egy eddig ismeretlen változás történt az életünkben. Behozta a félelmet, ami tudjuk, egy alacsonyabb rezgést idéz elő, így szervezetünk kevésbé lesz ellenálló bármely vírussal szemben.

A vírusok nagyon alacsony rezgésűek, kb. 5 Hz és 14 Hz közöttiek. A magasabb tartományban, kb. 25 Hz-es rezgésen szétesnek. A magas rezgésű személyek számára nem veszélyesebb, mint egy súlyosabb légzőszervi fertőzés.

Akár akarjuk, akár nem egy új korszak vár ránk, ez lehet félelmetes, mert ismeretlen, mert ilyen még nem volt. Az ember sokféle körülményhez képes alkalmazkodni, ezt számtalanszor bizonyította. Minden válságos helyzetből van kiút. Kell az összefogás, kell, hogy segítsünk azokon, akik erre rászorulnak.

A jelen helyzetben én abban tudok segíteni ismerőseimnek és a most még számomra ismeretleneknek, hogy egyre több emberhez eljuttatom a Healynek, ennek a nagyszerű, német fejlesztésű orvostechnikai eszköznek a hírét, megismertetve velük, hogyan tud e kis csodálatos eszköz támogatást nyújtani a testi – lelki – szellemi energiaszintjük egyensúlyának megteremtésében és annak megtartásában.

A testünk karbantartásának jövőjét az intelligens, hordozható eszközök jelentik, amelyeket napi szinten használunk, amely mindannyiunk egészségét és jó közérzetét szolgálja.

A Healyvel a jövő már itt van, hamarosan megtapasztalhatja a következő nagy üzleti lehetőséget. Olyan életmódhoz kapcsolódó termék, amely hamarosan megváltoztatja a világot! Csatlakozzon hozzánk most, és építse velünk a világszintű üzletet, miközben Ön is jobbá teszi az saját életét.

Készen áll arra, hogy csatlakozzon hozzánk?

Készen áll arra, hogy pénzt keressen?

Hogy felelősséget vállaljon és kezelje a változást?

Akkor beszéljünk a lehetőségekről!

Varga Jenő

Varga Jenő

Amennyiben részletesebb tájékoztatást szeretne a Healyről, annak gyakorlati használatáról és a kompenzációs terveben szereplő üzleti lehetőségről, hívjon a

+3630 9392 279 telefonszámon.

Ha szeretne saját Healyt – amely a család minden tagjának tud támogatást adni – 

ITT regisztrálva saját webirodát nyithat, ahonnan interneten keresztül megrendelhető a Healy!

frekvencia magazin

Healy applikációk telepítése és használati utasítása

Healy applikációk telepítése és használati utasítása

Healy applikáció telepítéseA healy telepítése pofon egyszerű, ha mégis elakadnál itt van egy kis segítség. Nincs másra szükség, mint a mai világ alapműveltségéhez tartozó technikai ismeretekre... A képernyőfotók segítségek lehetnek, de máshogyan jelenik meg androidon,...

bővebben
Így segít a Healy Resonance

Így segít a Healy Resonance

Egyre többen ismerjük a Healy készüléket, de vajon azt tudjátok-e, hogy mit jelent, hogy Healy Resonance? A Healy Resonance a legmagasabb programcsomag, amely azon kívül, hogy mind a 16 programcsomagot, azaz az összes programot tartalmazza, amellyel harmonizálhatjuk...

bővebben
Ingyenes regisztráció menete

Ingyenes regisztráció menete

útmutató az ingyenes regisztrációhoz1. lépésNyisd meg EZT a linket vagy kattints a gombra2. lépésMiután megjelenik eloőtted a Healy felülete nyomj rá a gomra. Ezzel elfogadod, hogy az én ajámlásomra nyitottad meg az oldalt.3. lépésVálaszd ki a megfelelő nyelvet az...

bővebben